NOON Aesthetics

RIMPELS ANTI-AGING

NOON Aesthetics

RIMPELS ANTI-AGING

Wat is huidveroudering?

We maken een onderscheid in intrinsieke huidveroudering en extrinsieke huidveroudering. Intrinsieke huidveroudering is genetisch bepaald en daarmee erfelijk. Ook hormonale wijzigingen en DNA vallen onder de intrinsieke huidveroudering. Naarmate we ouder worden gaan alle lichaamsfuncties en -processen achteruit, ook die van de huid. De huid veroudert naarmate de jaren verstrijken door een optelsom van intracellulaire defecten en beschadigingen die veranderingen in de huidstructuur veroorzaken.

Extrinsieke huidveroudering is de huidveroudering als gevolg van negatieve externe factoren zoals UV straling, milieuverontreiniging, voeding, stress, roken of zelfs het gebruik van verkeerde huidverzorgingsproducten. Deze factoren hebben een versnelde huidveroudering tot gevolg.

Nee, het tovermiddel naar de eeuwige jeugd is nog niet gevonden.

Absoluut, door de juiste behandelingen in combinatie met thuisverzorging kunnen we de huid trainen en in goede conditie houden, waardoor de huid langer jonger en vitaal uit blijft zien.

Tot op zekere hoogte wel. Door processen in de huid te stimuleren en de huid te beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf kunnen we de conditie van de huid verbeteren, waardoor de huid zichtbaar verbetert.

Types huidveroudering

Kan je voorkomen dat je later rimpels krijgt?

Laten we een voorbeeld nemen. We pakken twee personen van dezelfde leeftijd. Persoon A heeft een gezonde levensstijl met een uitgebalanceerd voedingspatroon, gaat regelmatig sporten, verzorgt zichzelf goed en maakt plezier in het leven. Persoon B kijkt niet zou nauw, rookt en drinkt, eet vaak ongezond, zit liever thuis op de bank in plaats van bewegen, heeft onverzorgd haar en kleding en onderneemt niets. Het behoeft geen uitleg dat persoon A een veel betere uitstraling heeft en jonger uitziet dan persoon B terwijl ze dezelfde leeftijd hebben.

Wat willen we hiermee duidelijk maken? Wanneer je je huid traint, in goede conditie houdt, precies de juiste producten gebruikt en goed verzorgt, dan blijf je er gewoon langer goed uitzien. Dat wil je toch!

De meeste mensen praten over anti-aging of rejuvination. Maar waarom pas beginnen als de schade en veroudering er al is? Het is beter om op tijd te beginnen en daarom praten we liever op PREjuvination in plaats van REjuvination. Vanaf het 25 levensjaar verliest een mens ongeveer 1 tot 2% van de collageenproductie per jaar. Ook de huidfuncties gaan vertragen en de huidveroudering is ingezet. Dus om de huidveroudering te vertragen moeten we niet wachten tot we 40 zijn, maar moeten we al starten rond de leeftijd van 30 jaar.

Dus niet wachten tot de rimpels er zijn, maar zorgen dat ze nog een tijdje weg blijven.

Hoe behandel je rimpels en huidveroudering?

De meeste anti-aging producten pakken de gevolgen aan om rimpeltjes, lijntjes en huidverslapping te reduceren. NOON Aesthetics heeft gespecialiseerde producten die de oorzaken van huidveroudering aanpakken door te beschermen tegen alle negatieve invloeden en het stimuleren van de huid, waardoor een jongere en gezonde uitstraling verkregen wordt.

Met de professionele behandelingen met krachtige paraceutische peelings stimuleren we de huidvernieuwing en geven we een regelrechte boost aan de huidfuncties. Bij slechts 1 behandeling zien we al direct resultaat, maar een kuur wordt aanbevolen om tot het ultieme resultaat te komen. Rimpels en lijntjes verzachten, de craquelé huid wordt gladder, de huid wint stevigheid en elasticiteit, de dermis en epidermis krijgen meer volume met een jongere en vitale huid als resultaat.

Thuis verzorg je de huid ook met producten die de huid dagelijks stimuleren en verbeteren. De klinisch bewezen technologie achter de NOON Aesthetics behandelingen en producten garanderen een succes voor jouw huid.

Zoek een behandeling in jouw buurt

Wil je na het lezen van deze informatie je laten helpen door een NOON expert?
Zoek en boek eenvoudig een consultatie in bij een NOON Therapeut in je buurt.

Waarmee kunnen we je helpen?

Acné – Onzuivere huid

Tiener acné

Volwassen acné

naar acné pagina

Pigmentvlekken

Zwangerschapsmasker

Ouderdomsvlekken

naar pigmentvlekken pagina

Andere huidcondities

Eczeem – Rosacea

Gevoelige huid

naar andere huidcondities pagina

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* indicates required