NOON Aesthetics

BEHANDELINGEN

NOON Aesthetics

BEHANDELINGEN

NOON huidverbeteringsbehandeling

Om je huidconditie succesvol aan te pakken zijn professionele instituutbehandelingen en dagelijkse thuisverzorging een gouden combinatie. De behandelingen door uw NOON Therapeut met paraceutische peelings en professionele producten zorgen voor een intensieve oplossing.

Wat maakt een NOON behandeling uniek?

Afhankelijk van de aard en mate van het huidprobleem zal de NOON therapeut een behandelplan voor je opstellen. Tijdens de noon behandeling wordt er gewerkt met paraceutische peelings. Het unieke aan deze paraceutische peelings is dat het hoge concentraties zijn met een lage pH-waarde (<1).

Echter hoe sterker de peeling, hoe groter de kans op ongewenste bijwerkingen maar Dankzij de bescherming van de DermShield™ technologie zijn deze krachtige peelings veilig om mee te werken en geven ze geen ongewenste bijwerkingen.

Heb je niet echt een huidprobleem dan zorgt NOON ervoor om je huid zo lang mogelijk jong te houden!

Innovatieve ingrediënten

Veel werkstoffen dringen niet door in de diepere huidlagen, omdat de huid een schild vormt tussen ons lichaam en de buitenwereld. Door deze beschermfunctie worden werkstoffen vaak gewoon tegen gehouden.

Bij NOON zijn veel innovatieve werkstoffen liposomaal ingekapseld. Dat heeft als voordeel dat deze beschermd zijn en niet aan werkkracht verliezen. Bovendien werken de liposomale inkapselingen als transporteur naar de diepere huidlagen, waar ze oplossen en de werkstoffen vrij geven.

Hierdoor komen actieve werkstoffen dieper in de huid met een aanzienlijk betere werking.

Een professionele behandeling kan je best 1 keer per maand laten uitvoeren. De beste resultaten worden behaald door een combinatie van instituut behandelingen en de NOON producten voor thuis.

Een peeling is een huidverjongingsbehandeling waarbij de buitenste laag van de huid wordt verwijderd; dode huidcellen worden verwijderd en de groei van nieuwe cellen en collageen wordt gestimuleerd. Dit verbetert de textuur, het uitzicht en de gladheid, wat resulteert in een jonger uitziende huid.  Ze worden ook gebruikt om fijne lijntjes, rimpels, littekens, verkleuringen, pigmentatie, rosacea en puistjes te behandelen.

Een chemische peeling is geschikt voor zowel vrouwen als mannen. Er zijn enkele contra indicaties voor het gebruik van chemische peelings: Chronische huidziekte (lupus, atopisch dermatitis, etc.), Herpes en ander huidinfecties,  bij het gebruik van medicijnen die invloed hebben op de huid zoals steroïden, retinoïden, etc., na operaties en andere intensieve of invasieve esthetische behandelingen, bij allergische reacties op medicijnen of andere materialen,  Chemotherapie, Bestraling.

Je huid kan gevoelig zijn na een peeling, het is daarom aan te raden om intensieve trainingen, wellness en stoombaden te vermijden de dag na de peel.

Een behandeling doet niet pijn. De Noon therapeut zal gedurende de hele behandeling kijken hoe de huid zal reageren. Soms ervaren klanten een pikkend gevoel, dit wil zeggen dat de peeling inwerkt in de huid. De Noon therapeut kan dit door het tokkelen met de vingers zo aangenaam mogelijk maken.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* indicates required