NOON Aesthetics

High concentration, low irritation

NOON Aesthetics

High concentration, low irritation

Uitzonderlijke resultaten met NOON Aesthetics

Noon Aesthetics is een volledig nieuw merk dat esthetische behandelingen voor huidverbetering biedt met medische resultaten.

Dankzij het gepatenteerde DermShield Technologie is het mogelijk om met hoge concentraties werkstoffen en paraceutische peelings te werken, zonder de bekende bijwerkingen zoals roodheid, irritatie of onaangenaam gevoel.

Bent u professional en lijkt NOON de perfecte aanvulling voor uw instituut:

NOON geeft indrukwekkende resultaten bij:

  • Anti-aging

  • Hyperpigmentatie

  • Acne

  • Huidveroudering

NOON gaat verder waar andere merken hun limiet bereikt hebben dankzij de gepatenteerde DermShield technologie

Wat is Dermshield?

Het geheim zit in het door NOON ontwikkelde en gepatenteerde DermShield™ technologie.

Hierdoor worden de signalen die de Type C Nociceptoren krijgen, dit zijn de zenuwen die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van roodheid, zwelling, irritaties en allergische reacties, grotendeels weg gefilterd.

Als deze zenuwen minder signalen doorkrijgen, dan worden ook de ongewenste bijwerkingen tot een minimum beperkt.

  • Onderdrukt selectief tinteling, branden en jeuk
  • Zonder het gevoel van verdoving
  • Onderdrukt erythma en edema
  • Voorkomt neurogene inflammatie
  • Onderdrukt de celdeling van de keratinocyten (verantwoordelijk voor de aanzet tot inflammatie)

Dankzij deze technologie kan er met hoger gedoseerde producten gewerkt worden, echter zonder bijwerkingen. De lat voor effectieve huidverbetering wordt hiermee een stuk hoger gelegd.

Waarom is NOON zo uniek?

NOON is uniek binnen de esthetische wereld. Huidproducten zijn aan grenzen gebonden op het gebied van concentratie en intensiteit van werkstoffen. Bepaalde werkstoffen kunnen tot ongewenste bijwerkingen leiden indien ze in een te hoge concentratie op de huid aangebracht worden.

Een goed voorbeeld hiervan in Retinol of pure Vitamine A. Het maximum dat in een huidverzorgingsproduct kan zitten is 0,3%. Bij hogere concentraties heeft het ongewenste bijwerkingen zoals roodheid, irritaties en huiduitslag.

Bij een concentratie van 0,3% stopt het dus voor andere merken. NOON begint echter bij 0,3% en gaat door naar 1,0% en zelfs verder tot 1,6%, meer dan 5x hogere concentratie dan tot nu toe mogelijk was. Dat kan dankzij de gepatenteerde DermShield™ technologie.

Resultaten van NOON Aesthetics

Het gebruik van deze componenten van gecertificeerde ingrediënten, waarbij geen concessies gedaan worden aan de exacte concentraties maakt het mogelijk om de best mogelijke resultaten te behalen die tegenwoordig op het gebied van huidverbeteringsproducten bereikbaar zijn.

Beleef zelf de weldaden van NOON’s paraceutische peelings en bezoek een van onze huidexperten.

Noon Aesthetics is afkomstig uit Israël. Dit land staat gekend als land voor innovatieve producten en apparatuur binnen de cosmetische wereld. Voor de Benelux markt wordt dit merk verdeeld door Hebea Professional.

Hebea Professional is verdeler van NOON Aesthetics voor België, Nederland en Luxemburg. U kan een demo aanvragen door naar de pagina Professional te gaan en daar het contactformulier in te vullen. Na het invullen van het contactformulier zal de product-specialist uit uw regio contact met u opnemen om een demo in te plannen. Een demo van NOON is kosteloos en vrijblijvend.

Masha Minkin – Oprichter & CTO van NOON Aesthetics, heeft uitgebreide kennis en expertise in de ontwikkeling en toepassing van huidverzorgingsproducten. Dit is niet alleen te danken aan Minkins jarenlange ervaring in het runnen van haar eigen hoogwaardige professionele esthetische kliniek maar ook maar ook aan haar verschillende opleidingen op het gebied van chemie en biologie, bestaande uit jarenlang werk in een medisch onderzoekslaboratorium. Deze buitengewone combinatie heeft haar ertoe gebracht de hoogste innovatie in de huidverzorgingsmarkt te begrijpen en ernaar te streven. De kennis van Minkin komt tot uiting in de producten van NOON Aesthetics en de DermShield™-technologie. DermShield™ is een game-changer in de esthetische markt, omdat het gebruik van zeer geconcentreerde actieve ingrediënten mogelijk maakt zonder enige bijwerkingen.

Eran Rosman – oprichter en CEO van NOON Aesthetics, heeft meer dan 20 jaar professionele en managementervaring, waaronder functies binnen enkele van de meest innovatieve bedrijven van Israël. Vanwege zijn achtergrond gelooft hij oprecht dat de combinatie van technologie en professionaliteit de exacte mix is ​​die kwaliteitsproducten produceert voor de klanten van NOON Aesthetics.

Hebea Professional is officiële distributeur van NOON Aesthetics voor de BeNeLux markt. Hebea Professional bestaat reeds meer dan 90 jaar binnen de cosmetica markt. HEBEA PROFESSIONAL biedt professionele producten aan in combinatie met sublieme ondersteuning voor  schoonheidsspecialisten en brancheverwante beroepen, waarbij de focus ligt op onderscheidende merken met bewezen resultaten en daarbij horende toegepaste professionele opleidingen en trainingen.

Meer weten over Hebea Professional: www.hebea.be