NOON Aesthetics

We believe that everyone deserves beautiful skin

NOON Aesthetics

We believe that everyone deserves beautiful skin

Verschillende soorten huidproblemen

Het feit dat je op deze pagina terechtkomt is een teken dat je een eerste stap naar huidverbetering wil zetten. Je bent op zoek naar meer dan alleen een verzorging. Je hebt te maken met een huidprobleem en zoekt daarvoor een oplossing. Laten we samen kijken wat NOON voor jou kan betekenen:

Waarmee kunnen we je helpen?

Acné – Onzuivere huid

Tiener acné

Volwassen acné

naar acné pagina

Pigmentvlekken

Zwangerschapsmasker

Ouderdomsvlekken

naar pigmentvlekken pagina

Rimpels

Ik heb al rimpels en wil ze bestrijden

Ik wil rimpels preventief aanpakken

naar rimpels pagina

Andere huidcondities

Eczeem – Rosacea

Gevoelige huid

naar andere huidcondities pagina

facials are workouts for the skin

Onze huid is een schild tussen de buitenwereld en ons lichaam. Enerzijds beschermt de huid tegen negatieve invloeden van buitenaf, anderzijds beschermt de huid tegen dehydratatie van het lichaam. Door huidveroudering verliest onze huid steeds meer haar beschermende functie.

Net zoals een lichaam door gezonde voeding en voldoende beweging in een goede conditie kan worden gehouden en daardoor beter en jonger uitziet, zo kan ook de huid door innovatieve producten en de juiste behandelingen veel beter en jonger uitzien.

Huidveroudering kan niet gestopt worden, maar we kunnen het zeker wel vertragen. Een gezonde en goed functionerende huid beschermt beter en geeft een jeugdigere uitstraling. Net zoals we het lichaam trainen, kunnen we ook de huid trainen met behandelingen en dagelijkse producten voor thuisgebruik van NOON.  Vandaag zet u de eerste stap naar een betere en gezonde huid.

Met huidverzorging wordt de huid in een betere conditie gebracht en gehouden. Bij huidverbetering worden aspecten die ontsierend zijn voor de huid opgelost. Hierbij wordt heel specifiek gekeken naar de oorzaak van het probleem en daarop wordt een behandelplan samengesteld om dat probleem op te lossen, waardoor de huid zichtbaar verbetert.

TEKST Hoe verzorg ik best mijn huid? (analyse + traject in clinic + thuisverzorgingsproducten)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* indicates required